Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.

Pàgines locals

Pàgines locals


Mallorca 21-05-18

Presenta una PNL a petició d'Amnistia Internacional Illes Balears
El Parlament balear ha manifestat per unanimitat la seva solidaritat amb la comunitat rohingya i ha condemnat "els greus abusos i les violacions dels seus drets humans" en una Proposició no de Llei (PNL) aprovada per la Comissió d'Afers Socials i Drets Humans reunida el 17 de maig. Aquesta acció institucional va ser sol·licitada per Amnistia Internacional durant la visita d'Tun Khin, líder rohingya, a Palma el passat 5 de març. La PNL ha estat presentada per PSIB, Podem, MÉS i GxF, amb dues esmenes del PP.

 

En el text aprovat, el Parlament ha instat tant al Govern balear com al Govern d'Espanya a "intercedir a nivell nacional i internacional per aturar el

genocidi dels...

[Llegir més]

Mallorca 16-05-18

10 de mayo de 2018

 

Participó en las “III Jornadas sobre el derecho a la vivienda” organizada por el Consell de Ibiza


Palma.- “Estamos en una situación de preburbuja inmobiliaria” advirtió Amnistía Internacional durante su participación en las  “III Jornadas sobre el derecho a la vivienda” el pasado 10 de mayo. Estas acciones, organizadas por el Consell de Ibiza, pretendían incidir en la necesidad de encontrar soluciones al grave problema  de la vivienda que sufre la isla. Las jornadas fueron presentadas por la vicepresidenta primera y consejera de Vivienda del Consell Insular de Ibiza, Viviana de Sans.

 

El primer acto de las jornadas tuvo lugar en el Club Diario de Ibiza, con un coloquio titulado “Crisis global de la Vivienda” a...

[Llegir més]

Mallorca 21-04-18

Amnistia Internacional Espanya celebra la 44a Assemblea General Federal de socis i sòcies.

La directora d'AI Turquia, Idil Eser, explicarà la seva experiència després de ser detinguda, igual que el seu company Taner, president honorífic de la secció turca, qui roman encara a la presó, per defensar els drets humans.
Més de 370 socis i sòcies d'Amnistia Internacional es desplaçaran aquest cap de setmana a Valladolid per celebrar, en el Palau de Congressos Conde Ansúrez, la 44a Assemblea General Federal (AGF). Es debatrà sobre la situació dels drets humans a Espanya i al món, es decidiran els propers objectius de l'organització, es revisarà el treball realitzat durant l'últim any, i s'elegiran triaran o renovaran càrrecs dels diferents òrgans de...

[Llegir més]

Mallorca 30-03-18

Tindrá lloc a Eivissa el 7 d'abril de 2018

 

El dia 7 d'abril, de 18:00 a 20:00 a la seu del Fons Pitius tindrà lloc una reunió on companys responsables d'algunes àrees com a refugiats, educació, activisme, formació, relacions institucionals i comunicació ens explicaran com és la seva col·laboració i la seva experiència com a activistes.  

A més de que és una oportunitat especial per conèixer-nos, ens agradaria comptar amb la teva participació ja que la teva opinió i les teves aportacions són molt importants per a nosaltres.  

Loc: Seu del Fons Pitius, carrer Arxiduc Lluís Salvador, 19 baixos, a la Ciutat d'Eiviss

Hora: de 18:00 a 20:00h

 

[Llegir més]

Mallorca 30-03-18

La sessió se celebrarà el 8 d'abril a la Ciutat d'Eivissa

 

 

El proper 8 d'abril se celebrarà la V Assemblea Ordinària d'Amnistia internacional Illes Balears i ens agradaria convidar-te a participar-hi. 

La sessió se celebrarà, a les 11:00 hores a la Seu del Fons Pitius, carrer Arxiduc Lluís Salvador, 19 baixos, a la Ciutat d'Eivissa.  

D'altra banda, el dia 7 d'abril, de 18:00 a 20:00 a la seu del Fons Pitius tindrà lloc una reunió on companys responsables d'algunes àrees com a refugiats, educació, activisme, formació, relacions institucionals i comunicació ens explicaran com és la seva col·laboració i la seva experiència com a activistes.   

Durant l'assemblea explicarem la memòria d'activitats que hem realitzat en 2017; s'exposarà...

[Llegir més]

Mostrant resultats del 1 a el 5 de 681

1

2

3

4

5

6

7

Següent >