Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears | Mallorca

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici  Agenda  Agenda

Agenda
Mallorca. 01-03-18
EL TESTIMONI DE TUN KHIN, DEFENSOR DE DRETS HUMANS ROHINGYA, A PALMA EL PROPER 5 DE MARÇ

Conferència sobre el drama de la comunitat Rohingya

Haz clic para ampliarHaz clic para ampliar

 

 

Tun Khin, defensor de drets humans i president de l'Organització de Ronhingya de Birmània al Regne Unit (Brouk) recalarà a Palma el dilluns 5 de març. El motiu de la seva visita és el de donar a conèixer la situació de repressió i persecució que pateix la població rohingya. Khin pretén reclamar suport institucional i social per demanar a les autoritats de Myanmar, al Consell de Seguretat de Nacions Unides, a la Unió Europea ia la comunitat internacional que es prenguin totes les mesures necessàries per posar fi al drama de més 688.000 persones desplaçades i al patiment de la resta de la població rohingya que roman a Myanmar.

 

 

Tun Khin oferirà la conferència "Causes i possibles respostes al drama de la comunitat Rohingya" que tindrà lloc a dia 5 de març al Centre Flassaders del carrer Ferreria, 10 de Palma a les 18:00 hores. Aquest esdeveniment se celebrarà en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma.

 

Tun Khin ha estat relator sobre les violacions de drets humans contra les poblacions rohingya davant el Consell de Drets Humans de l'ONU, el Consell Europeu de Drets Humans i el Parlament del Regne Unit. Va ser la primera persona rohingya a prestar declaració davant la Cambra de representants dels Estats Units. El 2015 va rebre el premi "Leadership Award" de l'organització Refugees International de Washington D.C. pel seu esforç en la defensa de la comunitat rohingya

 

Durant la seva estada a l'illa, Khin serà rebut en audiència pel president del Parlament balear, per la Comissió de Drets Humans del Parlament i pel Regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma.

 

Ens agradaria comptar amb la teva participació en aquesta trobada en què podrem escoltar el testimoni d'un rohingya que reclama suport institucional i social per posar fi al drama de més 688.000 persones desplaçades i al patiment de la resta de la població rohingya que roman a Myanmar.

 

Així mateix, Amnistia Internacional està realitzant una ciberacció per aturar aquesta neteja ètnica per si ens vols donar suport a través de les xarxes:

https://www.es.amnesty.org/actua/acciones/myanmar-rohingyas-sep15/

i el hashtag, #RohingyaCrisis.