Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears | Mallorca

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.
8 de març, "Dia Internacional de la Dona". #NoConsiento
07-03-19

 

MUJERES DE SIRIA, IRÁN, IRLANDA O CHILE DEMUESTRAN QUE EL MOVIMIENTO POR LA IGUALDAD ES MASIVO EN UN MUNDO EN EL QUE TODAVÍA 104 PAÍSES IMPIDEN POR LEY LA PARIDAD LABORAL

 

Amnistía Internacional se suma a las movilizaciones...


21-04-18

Amnistia Internacional Espanya celebra la 44a Assemblea General Federal de socis i sòcies.

La directora d'AI Turquia, Idil Eser, explicarà la seva experiència després de ser detinguda, igual que el seu company Taner, president honorífic de la secció turca, qui roman encara a la presó, per defensar els drets humans.
Més de 370 socis i sòcies d'Amnistia Internacional es desplaçaran aquest cap de setmana a Valladolid per celebrar, en el Palau de Congressos Conde Ansúrez, la 44a Assemblea General Federal (AGF). Es debatrà sobre la situació dels drets humans a Espanya i al món, es decidiran els propers objectius de l'organització, es revisarà el treball realitzat durant l'últim any, i s'elegiran triaran o renovaran càrrecs dels diferents òrgans de...

[Llegir més]

30-03-18

Tindrá lloc a Eivissa el 7 d'abril de 2018

 

El dia 7 d'abril, de 18:00 a 20:00 a la seu del Fons Pitius tindrà lloc una reunió on companys responsables d'algunes àrees com a refugiats, educació, activisme, formació, relacions institucionals i comunicació ens explicaran com és la seva col·laboració i la seva experiència com a activistes.  

A més de que és una oportunitat especial per conèixer-nos, ens agradaria comptar amb la teva participació ja que la teva opinió i les teves aportacions són molt importants per a nosaltres.  

Loc: Seu del Fons Pitius, carrer Arxiduc Lluís Salvador, 19 baixos, a la Ciutat d'Eiviss

Hora: de 18:00 a 20:00h

 

[Llegir més]

30-03-18

La sessió se celebrarà el 8 d'abril a la Ciutat d'Eivissa

 

 

El proper 8 d'abril se celebrarà la V Assemblea Ordinària d'Amnistia internacional Illes Balears i ens agradaria convidar-te a participar-hi. 

La sessió se celebrarà, a les 11:00 hores a la Seu del Fons Pitius, carrer Arxiduc Lluís Salvador, 19 baixos, a la Ciutat d'Eivissa.  

D'altra banda, el dia 7 d'abril, de 18:00 a 20:00 a la seu del Fons Pitius tindrà lloc una reunió on companys responsables d'algunes àrees com a refugiats, educació, activisme, formació, relacions institucionals i comunicació ens explicaran com és la seva col·laboració i la seva experiència com a activistes.   

Durant l'assemblea explicarem la memòria d'activitats que hem realitzat en 2017; s'exposarà...

[Llegir més]

17-03-18


Desenes d'organitzacions es sumen a les manifestacions convocades a Barcelona, Madrid, Bilbao, Granada, Pamplona, Oviedo, Múrcia, o Palència i Granada entre altres llocs, sota el lema "Acabem amb les mordasses".L'organització manté oberta una ciberacció al seu centre d'activisme on line per demanar al Ministre de l'Interior la reforma de la "Llei Mordassa", amb gairebé 40.000 signatures recollides fins al moment.

 

El 27 de març és el tercer aniversari de l'aprovació de la reforma de la Llei Orgànica de Protecció de la de Seguretat Ciutadana (LOSC), anomenada "Llei Mordassa", que Amnistia Internacional considera que limita de manera il·legítima, innecessària i desproporcionada l'exercici dels drets a la llibertat d'expressió, reunió i...

[Llegir més]

09-03-18


LAS CONQUISTAS DE LAS MUJERES

Movimientos con nombre propio convertidos ya en símbolo para millones de mujeres.

Amnistía Internacional Illes Balears se sumó el 8 de marzo a las 20.000 personas que se manifestaron en Palma para exigir medidas efectivas contra la discriminación de las mujeres. Las mujeres han dicho "basta" a todas las caras del machismo en una jornada que ya se ha convertido en movimiento global. Difundamos los logros alcanzados en distintos lugares del mundo, sumemos las luchas ¡Viva el 8 de marzo!

Este año hemos celebrado el “ Día Internacional de la mujer" con el empuje de las masivas movilizaciones que se han sucedido en 2017, y con el aliento de tantas mujeres valientes que han plantado cara a...

[Llegir més]

Mostrant resultats del 16 a el 20 de 576

< Anterior

1

2

3

4

5

6

7

Següent >