Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears | Mallorca

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.
8 de març, "Dia Internacional de la Dona". #NoConsiento
07-03-19

 

MUJERES DE SIRIA, IRÁN, IRLANDA O CHILE DEMUESTRAN QUE EL MOVIMIENTO POR LA IGUALDAD ES MASIVO EN UN MUNDO EN EL QUE TODAVÍA 104 PAÍSES IMPIDEN POR LEY LA PARIDAD LABORAL

 

Amnistía Internacional se suma a las movilizaciones...


07-03-18

Els drets humans al mon i el camps de refugiats Rohingya a Bangladesh
Ahir 06 de març, un grup d'activistes d'Amnistía Internacional Illes Balears, convidats per l'escola Es Liceu de Palma, amb uns 100 alumnes i professors del centre , varem compartir unes hores per reflexionar sobre l'estat dels drets humans al mon. Un exercici de empatia vers als altres i entre nosaltres.

[Llegir més]

01-03-18

Conferència sobre el drama de la comunitat Rohingya

 

Tun Khin, defensor de drets humans i president de l'Organització de Ronhingya de Birmània al Regne Unit (Brouk) recalarà a Palma el dilluns 5 de març. El motiu de la seva visita és el de donar a conèixer la situació de repressió i persecució que pateix la població rohingya. Khin pretén reclamar suport institucional i social per demanar a les autoritats de Myanmar, al Consell de Seguretat de Nacions Unides, a la Unió Europea ia la comunitat internacional que es prenguin totes les mesures necessàries per posar fi al drama de més 688.000 persones desplaçades i al patiment de la resta de la població rohingya que roman a Myanmar.

 

 

Tun Khin oferirà la conferència "Causes i possibles respostes al drama de la...

[Llegir més]

05-02-18

Acompanyats de la Plataforma “Les Balears acullim"

El vicepresident i conseller de Participació Ciudadana i Presidència Jesus Jurado i la gerent del Fons mallorquí de Solidaritat i Cooperació, Antonia Rosello han rebut una represaentació de persones sol.licitans d'asil provinents de països com Colombia, El Salvador, Venezuela, Iraq i Eritrea, acollits a Mallorca.

La reuió ha servit per donar-se a coneixer i exposar projectes per aconseguir una integració plena dels persones refugiades i la societat d'acollida de manera activa. Des del Consell de Mallorca se`ls ha informat de lèxistència de subvencions per associacions i s'ha compromès a explorar totes les línes de treball i competències disponibles per donar-los el màximsuport possible.

 

Texte i imatge:...

[Llegir més]

19-01-18

Segona edició organitzada enguany pel Consell de Mallorca

 

Amnistia Internacional Illes Balears va participar un any més en l'espectacle de foc i fum que ha recorregut les talaies de les costes mallorquines en defensa de les persones refugiades. L'acció, que enguany ha celebrat la segona edició, ha estat organitzada pel Consell de Mallorca i va tenir lloc el dissabte 13 de gener a les 13:00 i a les 18:15 hores. Aquesta iniciativa ha estat impulsada el 2017 per un grup de professors de l'IES Marratxí i la Societat Balear de Matemàtiques amb l'ajuda de prop d'un miler de voluntaris.

A més de sensibilitzar contra el drama humanitari, aquesta iniciativa es proposa recuperar part del patrimoni de l'illa, com són les torres de defensa, i un sistema de comunicació...

[Llegir més]
14-01-18


Hace unas semanas fueron encontradas en fosas de este ayuntamiento.

AI viene denunciando que los crímenes de lesa humanidad durante la guerra civil y el franquismo tienen que perseguirse y condenar estas graves violaciones.

 

 

[Llegir més]

Mostrant resultats del 21 a el 25 de 576

< Anterior

1

2

3

4

5

6

7

Següent >