Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears | Mallorca

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici  Notícia

Notícia
Mallorca. 30-03-18
V ASSEMBLEA ORDINÀRIA D'AMNISTIA INTERNACIONAL ILLES BALEARS

La sessió se celebrarà el 8 d'abril a la Ciutat d'Eivissa

Haz clic para ampliar

 

 

 

El proper 8 d'abril se celebrarà la V Assemblea Ordinària d'Amnistia internacional Illes Balears i ens agradaria convidar-te a participar-hi. 

La sessió se celebrarà, a les 11:00 hores a la Seu del Fons Pitius, carrer Arxiduc Lluís Salvador, 19 baixos, a la Ciutat d'Eivissa.  

D'altra banda, el dia 7 d'abril, de 18:00 a 20:00 a la seu del Fons Pitius tindrà lloc una reunió on companys responsables d'algunes àrees com a refugiats, educació, activisme, formació, relacions institucionals i comunicació ens explicaran com és la seva col·laboració i la seva experiència com a activistes.   

Durant l'assemblea explicarem la memòria d'activitats que hem realitzat en 2017; s'exposarà l'estat actual de tresoreria i es donarà a conèixer la partida pressupostària per a 2018. Així mateix, es renovaran els càrrecs del Comitè de Coordinació i Equips Autonòmics; s'exposaran els plans d'acció i campanyes globals previstos per al període 2018 seguint el pla estratègic definit en l'última Assemblea General Federal celebrada el passat mes d'abril a Màlaga.

D'acord amb l'article 12 del reglament de l'organització l'Assemblea estarà integrada per un representant de cada entitat local d'AI-Illes Balears, un representant de cada un dels equips autonòmics i pels membres del Comitè de Coordinació. Tots ells amb veu i vot

 

Igualment, també estan convidats a participar en aquest acte socis, simpatitzants, donants o titulars de dret. Tots ells amb sol dret a veu.