Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears | Mallorca

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici  Qui som

Qui som

Grup local de Palma (Mallorca)

10 DE DESEMBRE - DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS

Amnistia Internacional té un grup local estable a Palma des de 1978, essent un dels més antics de l'Estat espanyol. Està format exclussívament per voluntaris i voluntàries que treballen desinteressadament en les diverses tasques necessàries per al seu funcionament.

El grup local duu a terme, al seu àmbit (l'illa de Mallorca actualment), la realització de les campanyes i activitats de la nostra organització, així com altres funcions de tipus intern. Disposa d'un pressupost anual i un pla d'actuació que és aprovat a l'assemblea de socis i sòcies que es celebra cada any pel mes de maig. Aquesta assemblea elegeix també una comissió executiva, formada per un coordinador/a, un secretari/a i un tresorer/a amb un mandat de dos anys.

En aquests moments, el nombre d'activistes, tant puntuals com estables arriba aproximadament a la trentena, i molts d'ells participen també com a voluntaris de l'estructura autonòmica Amnistia Internacional Illes Balears.

Els activistes del grup i la seva comissió executiva es reuneixen cada dimarts a les 18'00h a la seu que el grup té a Palma:

      Amnistia Internacional Mallorca

     Plaça de l'Olivar, 7, Principal B

     07002 Palma (Illes Balears)

     Telèfon: 971 724 728

     Correu electrònic: mallorca@es.amnesty.org

     Mapa

Estarem encantats de que ens visitis o contactis per qualsevol qüestió que tenguis.