Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears | Menorca

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.


17-06-14


El dissabte 7 de juny vam ser al carrer de Ses Moreres de Maó, recollint signatures, amb el propòsit de posar fi a aquesta crueltat de tortures que moltes persones pateixen arreu del món. 

La tortura prospera porquè, en lloc de respectar la llei i negar-se a tolerar aquests actes, els governs, o bé utilitzen la tortura activamente, o bé miren cap a un altre costat faltant a la seva pròpia població com a la resta de món. Molts països encara no han tipificat la tortura com a delicte.

La Tortura és salvatge i inhumana; està prohibida pel dret internacinal; corroeix el Estado de dret i sacova el sistema de justícia penal, per tot això, NO pot justificar-se.

[Llegir més]

13-06-14

La lluita contra la violència de gènere a Espanya: ¿és Integral i efectiva?
El passat 13 i 14 de juny es va dur a terme la conferència sobre la violència de gènere a càrrec de Virgínia Álvarez, responsable de Política Interior i Drets Humans d'Amnistia Internacional Espanya.

El nombre de dones mortes com a coneqüència de la violència de génere a mans del seu company o excompany continua sent molt elevat a Espanya. Segons xifres oficials, des de l'entrada en vigor de la Llei de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Génere gairebé 600 dones han perdut la vida a mans de les seves aprelles masculines...

[Llegir més]

03-05-14


El 3 de maig vam ser al carrer de Ses Moreres de Maó, per recollir firmes perquè l'autoritat espanyola no asfixie la protesta pacífica,  ni hagi l'us excessiu de la força i la impunitat policial davant els abusus estan afectant el dret a la llibertat d'expresió. No consentirem que els manifestants pacífics segueixin pagant un alt preu per exercir els seus drets humans. Aquesta es una Acció Prioritària que fa Amnistía Internacional... 

[Llegir més]

29-03-14


El 29 de març vam estar a Ciutadella de Menorca per la campanya "El meu Cos, Els meus Drest" recollind signatures per posar fi al control i la criminalització de la sexualitat i la reproducció per part dels governs i altres agents. És una campanya mundial d'Amnistia Internacional...

[Llegir més]

08-03-14


El 8 de març, Dia de la Dona, vam ser al Carrer de Ses Moreres de Maó per informar sobre la nova campanya mundial d'Amnistia Internacional "El Meu Cos, Els Meus Drets" i recollir signatures a favor dels Drets Sexuals i Reproductius.

[Llegir més]

Mostrant resultats del 31 a el 35 de 111

< Anterior

1

2

3

4

5

6

7

Següent >