Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.

Pàgines locals

Pàgines locals


Mallorca 30-03-18

Tindrá lloc a Eivissa el 7 d'abril de 2018

 

El dia 7 d'abril, de 18:00 a 20:00 a la seu del Fons Pitius tindrà lloc una reunió on companys responsables d'algunes àrees com a refugiats, educació, activisme, formació, relacions institucionals i comunicació ens explicaran com és la seva col·laboració i la seva experiència com a activistes.  

A més de que és una oportunitat especial per conèixer-nos, ens agradaria comptar amb la teva participació ja que la teva opinió i les teves aportacions són molt importants per a nosaltres.  

Loc: Seu del Fons Pitius, carrer Arxiduc Lluís Salvador, 19 baixos, a la Ciutat d'Eiviss

Hora: de 18:00 a 20:00h

 

[Llegir més]

Mallorca 30-03-18

La sessió se celebrarà el 8 d'abril a la Ciutat d'Eivissa

 

 

El proper 8 d'abril se celebrarà la V Assemblea Ordinària d'Amnistia internacional Illes Balears i ens agradaria convidar-te a participar-hi. 

La sessió se celebrarà, a les 11:00 hores a la Seu del Fons Pitius, carrer Arxiduc Lluís Salvador, 19 baixos, a la Ciutat d'Eivissa.  

D'altra banda, el dia 7 d'abril, de 18:00 a 20:00 a la seu del Fons Pitius tindrà lloc una reunió on companys responsables d'algunes àrees com a refugiats, educació, activisme, formació, relacions institucionals i comunicació ens explicaran com és la seva col·laboració i la seva experiència com a activistes.   

Durant l'assemblea explicarem la memòria d'activitats que hem realitzat en 2017; s'exposarà...

[Llegir més]

Mallorca 17-03-18


Desenes d'organitzacions es sumen a les manifestacions convocades a Barcelona, Madrid, Bilbao, Granada, Pamplona, Oviedo, Múrcia, o Palència i Granada entre altres llocs, sota el lema "Acabem amb les mordasses".L'organització manté oberta una ciberacció al seu centre d'activisme on line per demanar al Ministre de l'Interior la reforma de la "Llei Mordassa", amb gairebé 40.000 signatures recollides fins al moment.

 

El 27 de març és el tercer aniversari de l'aprovació de la reforma de la Llei Orgànica de Protecció de la de Seguretat Ciutadana (LOSC), anomenada "Llei Mordassa", que Amnistia Internacional considera que limita de manera il·legítima, innecessària i desproporcionada l'exercici dels drets a la llibertat d'expressió, reunió i...

[Llegir més]

Menorca 16-03-18

No penso callar "Acabem amb les mordassa"
El proper 27 de març se compleix el tercer aniversari de l'aprovació de la refroma de la Llei Orgànica de Protecció de la Seguretat Ciutadana (LOSC), denominada "Llei Mordassa", que Amnistia Internacional considera que limita il·legítima, innecessària i desproporcionadament l'excercici de els drets a la llibertat d'expresió, entre altres. Aquesta Llei afecta a col·lectius como , a periodistes, activistes, el dret a l'habitatge i també a migrants i sol·licitants d'asil que són objecte de les anomenades "devolucions en calent" a les fronteres de Ceuta i Melilla. 

Per aquesta raó, el dissabte 17 de febrer més de 100 organitzacions se sumen a les manifestacions convocades a Madrid, Bilbao, Oviedo,...

[Llegir més]

Mallorca 09-03-18


LAS CONQUISTAS DE LAS MUJERES

Movimientos con nombre propio convertidos ya en símbolo para millones de mujeres.

Amnistía Internacional Illes Balears se sumó el 8 de marzo a las 20.000 personas que se manifestaron en Palma para exigir medidas efectivas contra la discriminación de las mujeres. Las mujeres han dicho "basta" a todas las caras del machismo en una jornada que ya se ha convertido en movimiento global. Difundamos los logros alcanzados en distintos lugares del mundo, sumemos las luchas ¡Viva el 8 de marzo!

Este año hemos celebrado el “ Día Internacional de la mujer" con el empuje de las masivas movilizaciones que se han sucedido en 2017, y con el aliento de tantas mujeres valientes que han plantado cara a...

[Llegir més]

Mostrant resultats del 6 a el 10 de 683

< Anterior

1

2

3

4

5

6

7

Següent >