Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.

Pàgines locals

Pàgines locals


Mallorca 14-04-15

Mostra de fotografies, organitzada per Amnistía Internacional amb la col·laboració de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB
Cada any, desenes de milers d’homes, dones, nens i nenes travessen Mèxic cap als Estats Units, sense permís legal, com a migrants irregulars. Durant el viatge, milers de migrants irregulars són víctimes de discriminació, mal tractaments, segrests, violacions o fins i tot assassinats cada any. Les bandes no dubten en torturar o assassinar les persones segrestades si no poden obtenir un rescat o bé si els doblers no arriben a temps.

Les dones, els nens i les nenes són especialment vulnerables, es converteixen en blanc de delinqüents i de funcionaris públics corruptes que els sometent a tracta o a agressions sexuals....

[Llegir més]

Menorca 25-03-15

El caso Alpha Pam.
El dimecres 25 de març a les 20:00h a Molí del Rei, Camí des Castell, 53 de Maó, es va projectar el documental d'El Cas Alpha Pam, on narra la història Alpha Pam, l'immigrant senegalès que va morir per una tuberculosi no diagnosticada a Mallorca el 2013.

A partir de la història de Pam, el documental visual, dirigit per Pedro de Echave i finançat mitjançant una campanya, analitza la situació que viuen els immigrants sense papers des de la reforma que els va retirar la targeta sanitària i només els permet tenir accés a la sanitat pública a través d'Urgències... Un drama que dia a dia segueix afectant milers de ciutadans immigrants sense papers.

 

 

 

 

[Llegir més]

Mallorca 07-03-15

L'acció del passat 7 de març per defensar els drets dels nostres veïns colombians va comptar amb una àmplia i entregada participació per part dels ciutadans.
Amb motiu de la darrera campanya d'Amnistía Internacional, ¡Tornau les terres robades a Colòmbia!, va tenir lloc a la Plaça Marina Portitxol de Palma el desenvolupament d'una dinàmica acció a la qual es van animar a participar un gran nombre de persones. Música, teatre, pintura i dansa van ser els ingredients per gaudir d'un dematí carregat de llum i esperança. 

Alhora que els intèrprets oferien les seves peces a un públic entregat i emocionat, l'artista Marcos Torandell va transportar les seves emocions a un llenç que va passar de ser blanc a tenir els colors i la força de la terra. 

A continuación...

[Llegir més]

Mallorca 03-03-15

Proyección del documental en CineCiutat
Les informamos que, a solicitud del profesorado del IES Francesc de Borja Moll, hemos presentado allí, el 4 de marzo, la película "Desplazados" , contando con la participación de su director Josep Lluis Penadès  y con la presencia de más de 120 alumnos y alumnas que se interesaron por esta grave problemática de Colombia. El 3 de marzo se realizó el cineforum en el cine Ciutat con la activa participación de los asistentes y contando además con el valioso testimonio de Jaime Zambrano, exiliado colombiano.

Les invitamos a participar en la campaña propuesta por la Red de Escuelas para enviar mensajes y dibujos solidarios a las niñas, niños y adolescentes...

[Llegir més]

Menorca 13-12-14


El passat 13 de desembre  vam estar al carrer de Ses Moreres a Maó, recollint signatures a favor dels Drets Humans i per denunciar la tortura i maltractaments que pateixen milers de persones només per les seves creences o opinions a mans de governs de tot el món. Històries que no et poden deixar indeferent...

[Llegir més]

Mostrant resultats del 6 a el 10 de 635

< Anterior

1

2

3

4

5

6

7

Següent >