Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.

Pàgines locals

Pàgines locals


Menorca 25-10-14


El passat 25 d'octubre el Fórum Entitats del Tecer Sector de Menorca va organitzar, junt a gairebé 40 entitats de diferents ámbits de Menorca, la II Mostra d'Entitats de Menorca. Va ser un punt de trobada i reivindicació del paper de les entitats i el seu protagonisme per a la transformació (...).  En aquesta tobada, hi tenen cabuda totes les expressions de l'associacionisme menorquí reflectint, així, la seva diversitat i riquesa. La jornada va consistir en l'exposició de paradetes informatives de les associacions i en la programació d'un seguit d'activitats que promogui l'assistència de públic i la seva sensibilització envers les  causes que es vulguin transmetre. Aquesta és la segona edició de moltes altres que esperem que tinguin lloc anualmente de...

[Llegir més]

Mallorca 11-10-14

Activistes i simpatitzants simulen el desembarcament d'una pastera a Palma i omplen de vaixells de paper les fonts de Palma
Activistes i simpatitzants han escenificat la travessia que els immigrants realitzen dia rere dia davant les costes de Grècia, Itàlia o Espanya, desembarcament a la Platja de Can Pere Antoni. També han omplit de vaixells de paper amb el lema i codi QR de la pàgina web de la campanya.

 

Les embarcacions amb les que travessen el mar són sovint molt precàries. L'organització ha fet servir el símbol del vaixell de paper per ressaltar la fragilitat amb que viatgen fins Europa. Desenes de vaixells de paper han estat amollats a diverses fonts de la ciutat amb el lema de la campanya.

 

S'estima que d'ençà de 2000, més de 23.000 persones han...

[Llegir més]

Mallorca 05-10-14

L'assemblea celebrada dia 4 d'octubre elegí els nous càrrecs
El passat 4 d'octubre, les sòcies i socis del grup local es reuniren per celebrar la seva assemblea anual. Es varen aprovar la memòria de les actuacions duites d'ençà de la darrera assemblea (destacant-se especialment el treball fet pel grup per organtizar l'assemblea general federal de tota la Secció Espanyola), els comptes de l'any 2013.

A continuació es varen elegir els nous càrrecs de la Junta executiva, que a partir d'ara seran Asunción Jiménez (coordinadora), Rosa Millán (tresorera) i Jerònima Amengual (secretària). Finalment es va debatre el pla de treball per al proper any, aliniat amb les metes que va establir la Secció Espanyola el passat mes d'abril.

La nova Junta agraeix la confiança...

[Llegir més]

Mallorca 21-09-14

Ja teniu a la vostra disposició la tradicional papereta. Enguany és el número 86.307
Si estau interessats en la compra de paperetes, a un preu de 3 € cada una (on 60 cèntims són donatius en favor d'AI) o bé ens voleu ajudar a vendre'n, us podeu posar en contacte amb nosaltres al número de telèfon 699 384 080.

Animau-vos!!!

[Llegir més]

Menorca 18-08-14


El dilluns 18 a les 20:15h a la sala d'actes del Molí del Rei, seu GOB - a Maó, es va celebrar l'acte de presentació del llibre de poemes "Les muntanyes són la teva ment", de Gary Snyder, ecopoeta nordamericà (Premi Pulitzer, nascut en 1930) que va introduïr l'ecologisme a la Generació Beat. La traducció al català, primera que es fa d'un dels seus llibres, és de José Luis Regojo i Jaume Subirana...

[Llegir més]

Mostrant resultats del 6 a el 10 de 626

< Anterior

1

2

3

4

5

6

7

Següent >