Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.

Pàgines locals

Pàgines locals


Mallorca 07-03-18

Els drets humans al mon i el camps de refugiats Rohingya a Bangladesh
Ahir 06 de març, un grup d'activistes d'Amnistía Internacional Illes Balears, convidats per l'escola Es Liceu de Palma, amb uns 100 alumnes i professors del centre , varem compartir unes hores per reflexionar sobre l'estat dels drets humans al mon. Un exercici de empatia vers als altres i entre nosaltres.

[Llegir més]

Mallorca 01-03-18

Conferència sobre el drama de la comunitat Rohingya

 

Tun Khin, defensor de drets humans i president de l'Organització de Ronhingya de Birmània al Regne Unit (Brouk) recalarà a Palma el dilluns 5 de març. El motiu de la seva visita és el de donar a conèixer la situació de repressió i persecució que pateix la població rohingya. Khin pretén reclamar suport institucional i social per demanar a les autoritats de Myanmar, al Consell de Seguretat de Nacions Unides, a la Unió Europea ia la comunitat internacional que es prenguin totes les mesures necessàries per posar fi al drama de més 688.000 persones desplaçades i al patiment de la resta de la població rohingya que roman a Myanmar.

 

 

Tun Khin oferirà la conferència "Causes i possibles respostes al drama de la...

[Llegir més]

Menorca 25-02-18

Noves proves que prossegueix la neteja ètnica al nord de Rajine...
El passat dissabte 24 de febrer del present any, hem estat al carrer de ses Moreres de Maó, per informar i conscienciar a la població del que està passant al nord de l'Estat de Rajine. Les forces armadas de Myanmar continuen atacant i fent mal, no només a les persones, sinó a la dignitat de la població Rohingya en el seu conjunt. Amnistia Internacional publica noves dades de les violaciones de drets humans que segueixen cometent i que en les últimes setmanas han obligat a fugir a centenars de persones més... 

[Llegir més]

Mallorca 05-02-18

Acompanyats de la Plataforma “Les Balears acullim"

El vicepresident i conseller de Participació Ciudadana i Presidència Jesus Jurado i la gerent del Fons mallorquí de Solidaritat i Cooperació, Antonia Rosello han rebut una represaentació de persones sol.licitans d'asil provinents de països com Colombia, El Salvador, Venezuela, Iraq i Eritrea, acollits a Mallorca.

La reuió ha servit per donar-se a coneixer i exposar projectes per aconseguir una integració plena dels persones refugiades i la societat d'acollida de manera activa. Des del Consell de Mallorca se`ls ha informat de lèxistència de subvencions per associacions i s'ha compromès a explorar totes les línes de treball i competències disponibles per donar-los el màximsuport possible.

 

Texte i imatge:...

[Llegir més]

Mostrant resultats del 11 a el 15 de 683

< Anterior

1

2

3

4

5

6

7

Següent >