Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.

Pàgines locals

Pàgines locals

Mallorca 29-10-18

Seminario por una Europa más justa, igualitaria e inclusiva. Los derechos de las personas con discapacidad en la UE

[Llegir més]

Mallorca 16-06-18

30 de juny a les 20. Poliesportiu de Peguera

Equips participants: Activistes d'Amnistia Internacional i jugadors locals

 

 


2018 és l'any del Mundial de futbol a Rússia. També és l'any del 20 aniversari de la Declaració de les Nacions Unides sobre Defensors de Drets Humans. Han passat dues dècades i, encara, defensar els drets humans a Rússia segueix sent una activitat d'alt risc. Les persones que malgrat tot exerceixen aquesta valuosa tasca a Rússia són jutjades per càrrecs falsos, difamades per les autoritats, atacades i fins i tot assassinades.

 

Amb motiu d'aquest gran esdeveniment mundial, Amnistia Internacional Illes Balears ha organitzat un partit de futbol que es disputarà el 30 de juny a Calvià entre activistes de la nostra associació i jugadors locals...

[Llegir més]

Mallorca 05-06-18

Amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats de les Illes Balears i patrocini de la Colonya Caixa Pollença "Estalvi Ètic"

La biblioteca del Col·legi Pius XII de Palma va acollar el passat 4 de juny l'acte de lectura dels treballs del concurs "No callis, actua", un certamen organitzat per Amnistia Internacional Illes Balears (AIB), amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats i el patrocini de Colonya Caixa Pollença. Aquesta iniciativa, en què han participat més de 100 alumnes de 3r d'ESO a 1r de Batxillerat del Col·legi Pius XII i l'Institut d'Educació Secundària Josep Sureda i Blanes, té per objecte sensibilitzar els joves sobre la situació dels drets humans a tot el món.

El concurs, impulsat per Amnistia Internacional Illes Balears, és un...

[Llegir més]

Mallorca 21-05-18

Presenta una PNL a petició d'Amnistia Internacional Illes Balears
El Parlament balear ha manifestat per unanimitat la seva solidaritat amb la comunitat rohingya i ha condemnat "els greus abusos i les violacions dels seus drets humans" en una Proposició no de Llei (PNL) aprovada per la Comissió d'Afers Socials i Drets Humans reunida el 17 de maig. Aquesta acció institucional va ser sol·licitada per Amnistia Internacional durant la visita d'Tun Khin, líder rohingya, a Palma el passat 5 de març. La PNL ha estat presentada per PSIB, Podem, MÉS i GxF, amb dues esmenes del PP.

 

En el text aprovat, el Parlament ha instat tant al Govern balear com al Govern d'Espanya a "intercedir a nivell nacional i internacional per aturar el

genocidi dels...

[Llegir més]

Mostrant resultats del 11 a el 15 de 695

< Anterior

1

2

3

4

5

6

7

Següent >