Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.

Pàgines locals

Pàgines locals


Mallorca 16-05-18

10 de mayo de 2018

 

Participó en las “III Jornadas sobre el derecho a la vivienda” organizada por el Consell de Ibiza


Palma.- “Estamos en una situación de preburbuja inmobiliaria” advirtió Amnistía Internacional durante su participación en las  “III Jornadas sobre el derecho a la vivienda” el pasado 10 de mayo. Estas acciones, organizadas por el Consell de Ibiza, pretendían incidir en la necesidad de encontrar soluciones al grave problema  de la vivienda que sufre la isla. Las jornadas fueron presentadas por la vicepresidenta primera y consejera de Vivienda del Consell Insular de Ibiza, Viviana de Sans.

 

El primer acto de las jornadas tuvo lugar en el Club Diario de Ibiza, con un coloquio titulado “Crisis global de la Vivienda” a...

[Llegir més]

Mallorca 21-04-18

Amnistia Internacional Espanya celebra la 44a Assemblea General Federal de socis i sòcies.

La directora d'AI Turquia, Idil Eser, explicarà la seva experiència després de ser detinguda, igual que el seu company Taner, president honorífic de la secció turca, qui roman encara a la presó, per defensar els drets humans.
Més de 370 socis i sòcies d'Amnistia Internacional es desplaçaran aquest cap de setmana a Valladolid per celebrar, en el Palau de Congressos Conde Ansúrez, la 44a Assemblea General Federal (AGF). Es debatrà sobre la situació dels drets humans a Espanya i al món, es decidiran els propers objectius de l'organització, es revisarà el treball realitzat durant l'últim any, i s'elegiran triaran o renovaran càrrecs dels diferents òrgans de...

[Llegir més]

Mallorca 30-03-18

Tindrá lloc a Eivissa el 7 d'abril de 2018

 

El dia 7 d'abril, de 18:00 a 20:00 a la seu del Fons Pitius tindrà lloc una reunió on companys responsables d'algunes àrees com a refugiats, educació, activisme, formació, relacions institucionals i comunicació ens explicaran com és la seva col·laboració i la seva experiència com a activistes.  

A més de que és una oportunitat especial per conèixer-nos, ens agradaria comptar amb la teva participació ja que la teva opinió i les teves aportacions són molt importants per a nosaltres.  

Loc: Seu del Fons Pitius, carrer Arxiduc Lluís Salvador, 19 baixos, a la Ciutat d'Eiviss

Hora: de 18:00 a 20:00h

 

[Llegir més]

Mallorca 30-03-18

La sessió se celebrarà el 8 d'abril a la Ciutat d'Eivissa

 

 

El proper 8 d'abril se celebrarà la V Assemblea Ordinària d'Amnistia internacional Illes Balears i ens agradaria convidar-te a participar-hi. 

La sessió se celebrarà, a les 11:00 hores a la Seu del Fons Pitius, carrer Arxiduc Lluís Salvador, 19 baixos, a la Ciutat d'Eivissa.  

D'altra banda, el dia 7 d'abril, de 18:00 a 20:00 a la seu del Fons Pitius tindrà lloc una reunió on companys responsables d'algunes àrees com a refugiats, educació, activisme, formació, relacions institucionals i comunicació ens explicaran com és la seva col·laboració i la seva experiència com a activistes.   

Durant l'assemblea explicarem la memòria d'activitats que hem realitzat en 2017; s'exposarà...

[Llegir més]

Mallorca 17-03-18


Desenes d'organitzacions es sumen a les manifestacions convocades a Barcelona, Madrid, Bilbao, Granada, Pamplona, Oviedo, Múrcia, o Palència i Granada entre altres llocs, sota el lema "Acabem amb les mordasses".L'organització manté oberta una ciberacció al seu centre d'activisme on line per demanar al Ministre de l'Interior la reforma de la "Llei Mordassa", amb gairebé 40.000 signatures recollides fins al moment.

 

El 27 de març és el tercer aniversari de l'aprovació de la reforma de la Llei Orgànica de Protecció de la de Seguretat Ciutadana (LOSC), anomenada "Llei Mordassa", que Amnistia Internacional considera que limita de manera il·legítima, innecessària i desproporcionada l'exercici dels drets a la llibertat d'expressió, reunió i...

[Llegir més]

Mostrant resultats del 16 a el 20 de 695

< Anterior

1

2

3

4

5

6

7

Següent >