Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.

Pàgines locals

Pàgines locals


Mallorca 19-01-18

Segona edició organitzada enguany pel Consell de Mallorca

 

Amnistia Internacional Illes Balears va participar un any més en l'espectacle de foc i fum que ha recorregut les talaies de les costes mallorquines en defensa de les persones refugiades. L'acció, que enguany ha celebrat la segona edició, ha estat organitzada pel Consell de Mallorca i va tenir lloc el dissabte 13 de gener a les 13:00 i a les 18:15 hores. Aquesta iniciativa ha estat impulsada el 2017 per un grup de professors de l'IES Marratxí i la Societat Balear de Matemàtiques amb l'ajuda de prop d'un miler de voluntaris.

A més de sensibilitzar contra el drama humanitari, aquesta iniciativa es proposa recuperar part del patrimoni de l'illa, com són les torres de defensa, i un sistema de comunicació...

[Llegir més]
Mallorca 14-01-18


Hace unas semanas fueron encontradas en fosas de este ayuntamiento.

AI viene denunciando que los crímenes de lesa humanidad durante la guerra civil y el franquismo tienen que perseguirse y condenar estas graves violaciones.

 

 

[Llegir més]

Menorca 19-11-17

El dret a l'habitatge a Espanya està en crisi. Des del començament de la crisi econòmica en 2008, centenars de milers de persones han perdut la seva llar...
El dissabte 18 de novembre vam sortir al carrer de Ses Moreres de Maó per recollir signatures, i així donar suport per adoptar mesures urgents per posar fi a la crisi del dret a l'habitatge. Aquesta situació, no afecta a totes les persones per igual. Té un efecte afegit sobretot a dones, especialment les que encapçalen les llars monoparentals materns, dones amb discapacitat, o víctimes de violència de genere. 

Gairebé una dècada després de l'inici de la crisi econòmica, el govern espanyol no ha millorat la protecció del dret a l'habitatge. Tampoc ha adoptat mesures suficients per protegir les persones que...

[Llegir més]

Menorca 29-10-17

Els drets dels desnonats: el dret a l'habitatge i els desnonaments a Espanya
El passat 26, 27 i 28 d'octubre el Consell presenta les III Jornades d'Habitatge. L'objectiu d'aquestes jornades ve determinat per una doble intencionalitat. Per una banda, el vessant pròpimament acadèmic, corrent indespensable per trobar mecanismes legislatius que permetessin garantir de manera eficaç l'exercici del dret a l'habitatge.

Amnistia Internacional Espanyola va participar amb l'estudi: els drets dels desnonats, el dret a l'habitatge i a les desnonaments a Espanya, realizat per Marta Mendiola.

[Llegir més]

Menorca 14-10-17

Amnistia Internacional celebra un dia d'acció global per la llibertat de Idil Eser, en el dia del seu aniversari, i de la resta de defensors detingudes a Turquia.
El passat 14 d'octubre vam estar al carrer de Ses Moreres de Maó, vam recollir signatures per demanar la llibertat de Idil Eser, directora d'Amnistia Internacional Turquia, va ser detinguda juntament amb nou persones durant un taller que es realitzava a Istanbul. Això va ocórrer tan sols un mes després que Taner Kiliç, president d'Amnistia Internacional Turquia, fos detingut.

Aquests homes i dones han posat en perill la seva pròpia seguretat per defensar a altres persones. Cap d'ells ha fet res dolent. Turquia els ha empresonat, com ha empresonat a centenars de periodistes i altres persones, i amb tot...

[Llegir més]

Mostrant resultats del 16 a el 20 de 683

< Anterior

1

2

3

4

5

6

7

Següent >