Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.

Pàgines locals

Pàgines locals


Mallorca 05-02-18

Acompanyats de la Plataforma “Les Balears acullim"

El vicepresident i conseller de Participació Ciudadana i Presidència Jesus Jurado i la gerent del Fons mallorquí de Solidaritat i Cooperació, Antonia Rosello han rebut una represaentació de persones sol.licitans d'asil provinents de països com Colombia, El Salvador, Venezuela, Iraq i Eritrea, acollits a Mallorca.

La reuió ha servit per donar-se a coneixer i exposar projectes per aconseguir una integració plena dels persones refugiades i la societat d'acollida de manera activa. Des del Consell de Mallorca se`ls ha informat de lèxistència de subvencions per associacions i s'ha compromès a explorar totes les línes de treball i competències disponibles per donar-los el màximsuport possible.

 

Texte i imatge:...

[Llegir més]

Mallorca 19-01-18

Segona edició organitzada enguany pel Consell de Mallorca

 

Amnistia Internacional Illes Balears va participar un any més en l'espectacle de foc i fum que ha recorregut les talaies de les costes mallorquines en defensa de les persones refugiades. L'acció, que enguany ha celebrat la segona edició, ha estat organitzada pel Consell de Mallorca i va tenir lloc el dissabte 13 de gener a les 13:00 i a les 18:15 hores. Aquesta iniciativa ha estat impulsada el 2017 per un grup de professors de l'IES Marratxí i la Societat Balear de Matemàtiques amb l'ajuda de prop d'un miler de voluntaris.

A més de sensibilitzar contra el drama humanitari, aquesta iniciativa es proposa recuperar part del patrimoni de l'illa, com són les torres de defensa, i un sistema de comunicació...

[Llegir més]
Mallorca 14-01-18


Hace unas semanas fueron encontradas en fosas de este ayuntamiento.

AI viene denunciando que los crímenes de lesa humanidad durante la guerra civil y el franquismo tienen que perseguirse y condenar estas graves violaciones.

 

 

[Llegir més]

Menorca 19-11-17

El dret a l'habitatge a Espanya està en crisi. Des del començament de la crisi econòmica en 2008, centenars de milers de persones han perdut la seva llar...
El dissabte 18 de novembre vam sortir al carrer de Ses Moreres de Maó per recollir signatures, i així donar suport per adoptar mesures urgents per posar fi a la crisi del dret a l'habitatge. Aquesta situació, no afecta a totes les persones per igual. Té un efecte afegit sobretot a dones, especialment les que encapçalen les llars monoparentals materns, dones amb discapacitat, o víctimes de violència de genere. 

Gairebé una dècada després de l'inici de la crisi econòmica, el govern espanyol no ha millorat la protecció del dret a l'habitatge. Tampoc ha adoptat mesures suficients per protegir les persones que...

[Llegir més]

Mostrant resultats del 26 a el 30 de 695

< Anterior

1

2

3

4

5

6

7

Següent >