Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Sección Española | Comunidad Valenciana

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inicio

Agenda

Agenda
No hay eventos en la agenda.

Páginas Locales

Páginas Locales


Valencia 04-05-18

Gonzo posa el seu grà d’arena contant la història dels rohingyes
El divendres passat va tindre lloc al MUVIM la xerrada “La crisi dels rohingyes, una nova neteja ètnica” a càrrec del periodista Fernando González, més conegut com a Gonzo, amb motiu del reportatge sobre el terreny que va realitzar per a El Intermedio. Per encetar l’acte, Olga Franco, portaveu d’Amnistia Internacional València, va voler retre homenatge a tots els periodistes que, com Gonzo, fan “una tasca de denúncia i amor a la veritat” i va introduir aquesta crisi humanitària parlant d’allò que demana Amnistia, entre altres coses, que s’aturen ja les mines antipersones junt amb una investigació imparcial dels fets.Gonzo, per la seua part, va tractar el conflicte dels rohingya remuntant-se a les arrels...

[Leer más]

Valencia 13-04-18


Després de la projecció de la pel·lícula “Naturalesa Morta” en aquest Cicle de Cinema centrat en els drets humans en  Xina, Maria Baeza ens va acompanyar per posar-nos al dia de les seves recerques com a coordinadora i activista en Amnistia Internacional a l'àrea d'Estructura de Treball sobre Xina.

Baeza va posar el focus en què, al llarg d'aquests anys, a Xina l'assetjament a la llibertat civil ha anat in crescendo. En general, va apuntar que tots els drets de la societat civil estan sent àmpliament restringits, però especialment el de dues ètnies minoritàries: la tibetana i la uigur (a la regió de Sinkiang). A més, va explicar l'assetjament que sofreix la abogacia com a col·lectiu essencial al que ataca el govern per minar l'últim recurs...

[Leer más]

Valencia 22-03-18


El 22 de marzo los Cines Albatexas tuvieron la suerte de acoger la primera presentación pública en Valencia del documental La cifra negra, de Empatik Films. Frente a una sala repleta, el director Ales Payá presentó brevemente el largometraje y, sin más preámbulo, se apagaron las luces para dar lugar a una hora y media de testimonios que mantuvieron el corazón de los espectadores en un puño.

El documental hace una radiografía de la tortura en España a través de distintos tipos de violencia institucional: en las cárceles, en las vallas de Melilla y Ceuta, en manifestaciones en la vía pública… La cifra negra habla de brutalidad y de abuso de poder, pero sobretodo habla de la impunidad de quienes lo cometen.

Es importante tener en cuenta que todas las denuncias que...

[Leer más]

Valencia 06-03-18

TECHO Y COMIDA, RETRAT D’UNA MARE SOLTERA EN PLENA CRISI DE L’HABITATGE
Ahir, 5 de març, la Nau va acollir una nova projecció del Cicle de Cinema sobre els Drets Humans: Techo y comida (J.Miguel del Castillo, 2015), una pel·lícula que ens mostra la cruesa del dia a dia de Rocio, mare soltera en atur i el seu fill, Adrián, incapaços de fer front al lloguer en plena crisi econòmica espanyola.

El col·loqui posterior va comptar amb la presència de Maria Millán, activista de l’Equip de Dones del Secretariat Estatal d’Amnistia Internacional, qui va posar l’accent en com afecta la vulneració del dret de l’habitatge a les dones en Espanya. Va recalcar que “hi ha un cert oblit dels desnonaments que no va en concordança amb la realitat” ja que, solament des de gener a...

[Leer más]

Valencia 16-09-17

L’organització va muntar un estand per apropar la seua tasca a un públic familiar mitjançant la campanya “Valent”
Amnistia Internacional va estar present en l'aniversari de La Marina de València els dies 16 i 17 de setembre amb un estand en el qual van difondre la campanya “VALENT”, es varen recollir signatures i es varen vendre productes de l’organització. També es va dur a terme un taller de grafiti sobre els defensors i defensores dels Drets Humans, obert a totes les persones que van voler participar.

[Leer más]

Mostrando resultados del 1 al 5 de 249

1

2

3

4

5

6

7

Siguiente >