Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Illes Balears | Mallorca

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici  Notícia

Notícia
Catalunya. 10-12-12
10 de desembre: Dia dels Drets Humans
Haz clic para ampliar


Amb motiu del 10 de desembre, Dia dels Drets Humans, Amnistia Internacional Catalunya es mobilitza un cop més pels defensors i defensores dels Drets Humans, sumant-se així als actes programats per l'organització a tot el món. A tot l'Estat mig centenar de localitats recolliran firmes de suport per a tres
activistes amenaçats al Sudan, Brasil i la Federació Russa.

Tot seguit podeu consultar les activitats del dia 10 i dies posteriors a poblacions catalanes, organitzades pels grups locals d'AI.

Dilluns 10 de desembre

Barcelona: 11 a 20h. Plaça de la Revolució (Gràcia). Recollida de signatures per defensors i defensores de DDHH i actuació del grup Bongo Botrako (19h).

Badalona: 10 a 19h. Plaça de la Vila. Recollida de signatures per defensors i defensores de DDHH.

Girona: Tot el dia. Plaça Miquel Santaló. Recollida de signatures. Performance participativa sobre els drets humans pel centre de la ciutat (Rambla, Plaça del Lleó, Ballesteries)


Lleida: Recollida de signatures i teatre compromès (Alaska 2099) i debat. A les 18:30 al teatre de l'Escorxador.

Terrassa: IES Cavall Bernat. Cinefòrum organitzat amb el grup de DDHH del Col·legi d'Advocats de Terrassa i la Síndica de Greuges de Terrassa. També es farà enviament de postals.

Solsona: UEC L'Afrau. Tot el dia. Fotomural dels drets humans i graffiti.

Dimarts 11 de desembre

Pla del Llobregat:
20h a la Plaça de l'Ajuntament (Molins de Rei). Encesa d'espelmes i lectura dels articles de la Declaració Universal de Drets Humans.


Divendres 14 de desembre

Penedès: 20h a l'Auditori del Vinseum (Vilafranca del Penedès). Presentació de l'informe “La llei de víctimes i restitució de terres”.

Diumenge 16 de desembre

Sabadell:
11 a 14h. Recollida de signatures i marató de cartes.